Allegri: Bryr mig inte om vad Pirlo säger

 

Massimiliano Allegri har redan bekräftat att Montolivo spelar i Milan nästa säsong och skickar samtidigt ett meddelande till Pirlo: “Jag bryr mig inte om vad du säger.”

Idag spelar Milan sin sista match för säsongen, som för övrigt är obetydlig, mot ett Novara som redan är klara för Serie B.

– Jag måste gratulera Juventus, de har haft en bra säsong och förtjänar Scudetton. Det betyder inte att Milan har misslyckat. Vi vann förra säsongen, var nära den här säsongen och hoppas att utmana både i Europa och i Serie A nästa år.

– Nästa säsong har vi Montolivo, en talangfull spelare med bra teknik. Hursomhelst kommer Milan att fortsätta utmana nästa år och vi måste fortsätta det vi påbörjade förra säsongen. Vi måste börja om med stor entusiasm.

Montolivo kommer den 30 juni då hans kontrakt med Fiorentina löper ut.

Den här säsongen lämnar  Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Pippo Inzaghi och Mark van Bommel, dessutom väntas även Seedorf och Zambrotta lämna.

– Det kommer bli svåra dagar, nu när vi säger adjö till spelare och män som skrivit historia för Milan. Grabbarna måste hyllas och jag tackar de för allt de gett. Tyvärr kan man inte stanna tiden. Att vara här i tio år och vinna så många troféer visar att man har en stark mentalitet. Vi avslutar en säsongen och en era.

Det fanns tecken av en förändring redan förra säsongen då Andrea Pirlo lämnade för Juventus och var en av huvudanledningarna till att Juventus vann ligan. Pirlo sade till media att “Allegri ville inte ha kvar mig”.

– Jag tackar Pirlo för det han gjorde förra säsongen. Jag bryr mig om spelare när de är mina. Efter det, bryr jag mig inte om vad de säger eller gör, avslutade Allegri.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen