Gianmario Comi – Framtidslöfte?

Galliani offentliggjorde alldeles nyligen att Milans spelartrupp kommer att  bestå av 25 spelare varav två spelare som man tänker ta upp ifrån primaveran. Den ena är redan officiell och det är De Sciglio som hoppat in för oss denna säsong ett par gånger. Nu är den andra spelaren ett frågetecken. Det verkar vara vår unge man – Gianmario Comi.

Comi jämförs med många men speciellt med våran Pippo Inzaghi på grund av hans imponerande fysik,  bra huvud, bra med båda fötterna och en näsa för mål precis som Inzaghi. I denna säsong har Comi gjort 25 mål på 23 framträdanden. GRANDE!

Gianmario Comi är en av de som sticker ut mest i Milans primavera idag.

Han jämförs även med Zlatan Ibrahimovic särskilt för hans fysiska styrka och hans förmåga att vara avgörande nästan varje match. Nästa år lär Comi spela i A-laget där han kommer att  lära sig mycket av Cassano, Robinho och Ibra. Tre rutinerade spelare som kan få honom att växa ännu mer. Ett plus i kanten är att om Comi lyfts till A-laget denna säsong kan Allegri börja spåna på ett framtidsprojekt. Ett anfall med Stephan ”Il Faraone” El Shaarawy, Alexandre Pato samt Gianmario Comi.

Detta skulle kunna vara en riktigt giftig trio. Vad tror ni? Är det dags att välkomna Gianmario till A-Laget?

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen