Balotelli: “Jag stannar i Manchester City”

 

Manchester Citys Mario Balotelli är ett av alla namn som ryktats till Milan den senaste tiden. I en intervju med “La Gazzetta dello Sport” säger dock huvudpersonen själv att en flytt i sommar inte är aktuell och att han förblir en City-spelare.

Den 21-årige anfallaren har haft en minst sagt turbulent säsong i Manchester City och efter att han blivit utvisad i bortamatchen mot Arsenal på Emirates Stadium gick tränare Roberto Mancini ut i media och sa att Balotelli kommer att säljas till sommaren. Genast startade rykten om vart han skulle kunna tänkas flytta och Milan har hela tiden varit ett alternativ.

När han fick frågan av “La Gazzetta dello Sport” om en eventuell flytt är aktuell så är han tydlig i sitt budskap. “Nej inte som läget ser ut just nu. Jag har redan sagt att jag vill stanna i Manchester City och det kommer jag göra också. Detta är inte ett av Mino Raiolas trick, jag vill verkligen stanna där.” På frågan om ett byte mellan honom och Thiago Silva säger han “Om Thiago anländer så kommer vi bli ännu bättre”.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen