Galliani i möte med Sahins agent

 

“Sky Sport 24” samt “football-italia.net” rapporterar nu att Adriano Galliani har suttit i möte med Nuri Sahins agent Reza Fazeli. Fazeli har blivit sedd i Milano där han förutom mötet med Galliani har träffat Juventus team manager Gianluca Pessotto. Senare ska Fazeli även träffa representanter från Inter som anses vara favorit i racet om den 24-årige tysk-turkens underskrift.

Sahin har under en presskonferens tidigare i veckan sagt följande, “Jag vill stanna i världens största klubb. Jag har önskan att lyckas här och vill bevisa mitt värde i Madrid. Jag lever drömmen i den här klubben”

Men nu har alltså hans agent setts i Milano vilket har tagit fart på ryktena att Sahin kommer spela i Serie A kommande säsong. Enligt uppgifter har Sahin även fått klartecken från Real Madrid om att han kan lämna.

Nuri Sahin kom till Real Madrid inför den gångna säsongen från de tyska ligamästarna Borussia Dortmund där det blev totalt 135 matcher och 58 mål. Sejouren i “Los Blancos” har dock inte blivit vad han hoppats på, främst på grund av skador och han spelade sammanlagt bara 10 matcher med Champions League och cupen inräknade.

Om Sahin bär rött och svart nästa år återstår att se!

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen