Senaste rykten

Vår älskade 36-årige Alessandro Nesta, sitter på ett utgående kontrakt och hos Milan inleds inte diskussioner förrän säsongen är slut. Nyligen ryktades det om Juventus men han var själv ute och manade till lugn, att han inte kommer gå till Juventus. Italiensk media skriver nu att han kan återvända till Lazio.

Football Italia:
Lazio vill ha tillbaka Nesta. President Claudio Lotito vill erbjuda mittbacken ett ettårskontrakt med ett löfte om att sedan erbjuda honom en direktörsroll i Lazio.
Alessandro Nesta bär aldrig kaptens bindan i Milan som respekt till Lazio. Hans pappa berättade att han alltid får tårar när Milan spelar mot Lazio. Nesta ville aldrig lämna, men Lazios ekonomiska problem tvingade klubben till försäljning 2002.


Mera från Italien och Gazzetta dello Sport:
“Milan vill inte köpa loss Alberto Aquilani”.
Tidningen skriver att Allegri har fått order om att inte spela med Aquilani för att han inte ska spela 25 matcher, som skulle göra att Milan blir tvungna och köpa honom enligt överenskommelsen.

Agenten Franco Zavaglia:
– Jag vet inte om Milan vill lösa honom, vi måste fortfarande vänta och se. Han har återhämtat sig från skada och är återigen tillgänglig för tränaren, han är bara tre matcher ifrån en permanent flytt till klubben.
– Kommer han gå till Roma? Han är för dyr som spelare för att passa in i systemet och politiken i Giallorossi.


Dagens galna rykte:
Corriere della Sera

Som vi tidigare fått veta så är Allegri Gallians favorit och att Berlusconi inte gillar Allegri. Allegri har under en längre tid nu i slutet ryktats sitta löst. Enligt uppgifterna från CDS har Berlusconi under en längre tid velat ha Guardiola. Ett första tecken på att Berlusconi inlett sina försök är att han gick in i Barças omklädningsrum efter förlusten i Champions League för att gratulera succétränaren.
Undrar vad Zlatan tycker om detta…

Tidigare under dagen rapporterades Milan dessutom vilja ha Fabio Capello som sportchef. Uppgifter som vice presidenten Adriano Galliani förnekar.
– Det är inte möjligt just nu. Vi har inte haft några förhandlingar med honom, säger han till Milan News.

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen