Seedorf: Vi blickar framåt nu!

Clarence Seedor intervjuades idag på Milanello efter Alegris presskonferans. Detta sa holländaren:

”Jag var missnöjd när jag byttes ut men inte för bytets skulle, trots att det kanske verkade så. Ilskan i mig har jag haft en längre tid, då detta lag borde vara i en helt annan situation. Vi låg under och jag ville verkligen ge mycket mer för att vi skulle vända, men då byttes jag ut och kände mig maktlös. Jag är en väldigt passionerad person och jag tror folket som känner mig vet det. Med tränaren har vi rett ut allt, även om det var väldigt lite att reda ut. Med övriga i laget är allt som det ska och de känner mig. Jag är till tränarens, lagkamraternas och till alla andras förfogande. Det har varit en liten dispyt, men väldigt liten sådan.  Något som har fört oss ännu närmare varandra, något som kan vara positivt för Milan. Detta har varit en liten reaktion som hände i omklädningsrummet och det skall också stanna där enligt mig.”

Om att Seedorf ses som en storspelare och har mycket inflytande säger han:

”Jag vet faktiskt inte var man vill säga med det. Jag har bara en stor vilja som alla andra att ge allt och att vinna. Jag lyckas inte alltid prestera som jag egentligen vill och när jag då behöver bytas ut efter 55 minuter är det ilska man har i sig som man visar efter att inte presterat tillräckligt. Vi ska inte lägga krut på en sådan grej då det kommer fler matcher o de ska vinnas. Jag har aldrig satt mina privata behov före lagens och kommer aldrig at göra det.”

 

Om han känner något press för att han är en viktig del av laget?

”Jag hoppas jag kan vara i den form att kunna ge allt man har för laget och prestera som bäst, men just nu är det inte moment för att tala om bara Seedorf. Jag vill klargöra att jag aldrig skulle tillåta mig själv att sätta mig själv framför Milan, tränaren, fansen och framför allt alla mina lagkamrater vilka verkligen inte har något att göra med etta. Men såklart är även jag en människa, även jag kan reagera och har känslor. Vi är i en delikat situation då vi slåss om Scudetton och det är 5 matcher kvar. Vi vet att allt kan hända och jag är redo att ge allt så som på planen, bänken eller läktaren så länge vi vinner och jag kan ge en hjälpande hand till mitt lag. Vi måste bara tro på oss själva och ge allt, redan från i morgon!

Om att situationen med Allegri har kommit ut i media?

”Jag är ledsen att det kom ut. Under mina 20 år som spelare har jag ofta talat med media och i slutet skriver man ändå det man vill, som i detta fallet. Jag är inte känd som en person som stället till med problem då jag säger det jag tycker och tänker rakt ut. Jag är ledsen att det kommer ut vissa saker då Milan alltid haft en bra sammanhållning och saker har lösts internt då vi alla har ett ansvar och rätt att säga sitt.”

 

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen