Operation Generationsbyte

Följ med på en dröm, om framtiden.
Det blev officiellt för ett tag sen att Champions League finalen säsong 16/17 ska hållas på San Siro. Gissa vilket lag som ska ta hem den titeln? Verkligen inte Inter. Ja ni förstår nog själva vart jag vill komma. Men det jag nu vill experimentera med är vilken trupp vi skulle spela med i denna Champions League final? Vi kan börja med att förmedla att den CL Finalen spelas om exakt 5 år. Tänk er då ett milan som ser ut något i den här stilen : El Shaarawy till sin fulla potiental, möjligtvis världens absolut bästa spelare just det året.Våran älskade anka Alexandre Pato skadefri sen långt tillbaka, snabbare än någon annan och träffsäkrare än alla andra. Han skulle helt klart vara Ballon D’Or vinnare det året, inget snack om saken. Paloschi som det går så bra för just nu har han kommit hem till Milan och anfaller med Il Faraone.

Balotelli som så länge längtat efter att bära Milans vackra färger bidrar också till denna CL Final som spelas på hemmaplan. Kingsley Boateng som jag personligen tycker ser väldigt lovande ut kommer nog också vara en stor del av anfallet. Alexander Merkel då världens bästa mittfältare kommer regera på mittfältet. Bryan Cristante som för övrigt debuterade i Champions League denna säsong och bytte ut självaste Robinho emot Viktoria Plzen, ja han kommer också vara ruskigt bra han. De Sciglio som kanske inte är världens bästa idag, han kommer vara fullärd av Abate tills dess, om inte Abate spelar sin sista säsong just den säsongen. Rodney Strasser kommer vara den tredje ”Rino” på planen, han kommer vara fullärd efter Rino himself samt NoceRino. Thiago Silva kommer fortsätta i minst 20 år till, och han kommer vara världsklass hela tiden han, så han kommer behålla stabiliteten
den säsongen också. Ja detta var då inte en hel elva, men tänk er själva mina vänner, Några nyförvärv från här och där, ett par spelare från primaveran.

Jaa… lek med tanken, Att denna trupp kammar hem vår kanske tionde CL buckla, bucklan som Thiago Silva får lyfta. Slut ögonen och få en bild av att Thiago lyfter den enorma bucklan och bara vrålar av glädje. Få en bild av Balotellis stora leende och kanske kanske så slutar han busa då också? Få en bild av El Shaarawys frisyr det året. Få en bild av Pato som går upp på läktaren och Barbara går emot honom.

Få en bild av Kevin-Prince Boateng gå ner ifrån V.I.P platserna och bjuda oss på en repris av den absolut viktigaste gesten av alla. Han bjuder oss på en repris av sin Moonwalk på San Siro framför en Champions League buckla. En dans som ingen sett på fem år men en dans som alla minns som om det var igår.

Bara tänk om detta verkligen skulle hända år 2015/2016. Det är långt ifrån omöjligt.
Vår älskade stad Milanos sång skulle aldrig ta slut. Staden skulle sjunga natten ut.
Rossoneri.. skulle vara Campioni d’Europa!!!!

 

Gästinlägg 3 av 5: Denniz Prince Boateng

Tyck till, skriv och kommentera gärna Dennizs inlägg som jobbar på att bli skribent för MilanSverige.se…

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen