Milan 1-2 Fiorentina

Sist klagade jag på en dålig insats av oss och bad om att aldrig mer får uppleva det. Men jag önskar att vi hade gjort hälften så bra insater idag som vi gjorde sist mot Catania.

Matchen startade skakigt då det var Fiorentina som var farligast. Matchen fortsatte som den hade börjat och jag väntade hela tiden på att Milan skulle börja spela. Det kom aldrig. När Zlatan gjorde 1-0 via en ganska billig straff så var jag och många andra Milanisti lika “glada” som Galliani. Ingenting fungerade förutom att vi hade 1-0 efter första halvlek.

Tidigt i andra halvlek kom Jovetic helt fri mot Abbiati efter att Abate hade upphävt offsiden. Jovetic gjorde inget misstag och kvitterade på San Siro. Det skulle vara otroligt tungt, men denna gång kände jag att de var värda det, vi spelade riktigt dåligt. Bättre blev det inte efter målet. Allegri gjorde några byten och visst skapade vi lite i slutet men vi lyckades aldrig göra mål. Istället gjorde Amauri 1-2 och våra 1 poäng blev 0 poäng.

Positivt:
Cassano tillbaka, VÄLKOMMEN!
Maxi Lopez hade ett skott i stolpen, lyckades aldrig göra mål men spelade bra och låg bakom allt Milan skapade.