Kommentarer efter matchen

Här kommer en liten sammanfattning avintervjuerna från gårdagen. Detta sa våra Rossoneri:

Allegri:

“Jag tycker att det är ett fint mästerskap och att vi kommer att sätta press på dem ända in i slutet. Skulle vi nu komma etta då har vi bevisat att vi är starkast. Vi måste fortsätta tro och vi får inte avsluta serien lång bakom Juventus.
Cassano förtjänade en sådan dag. När det gäller hans tekniska del av spelat så är den odiskutabel. Den fysiska däremot så finns det att jobba på och det kommer han att göra. Jag tror han kommer att göra riktigt bra ifrån sig på EM.
Jag har två år på kontarket så jag kommer att stanna 100%”

Mario Yepes

“Det viktigaste var att vinna. Det är normalt när man vill så gärna vinna att det sedan sker saker i omklädningsrummet. Om min och Allegris framtid?  Just nu är det viktigt att behålla koncentrationen i de nästkommande matcher, sedan kommer klubben att bestämma alla vårs framtid.”

Sulley Muntari:

“Vi gjorde fyra mål och vi tänker bara på oss själva. Vi tittar inte på Juve. Vi är nöjda över segern och vi är nu i slutfasen av serien där den fysiska och mentala tröttheten kommer fram. Milan är ett starkt lag. Matchen började vi lite sådär men sedan gjorde Antonio och Ibra mål och det blev lättare att spela. Antonio är väldigt viktig för oss, han är riktigt stark och kan ändra matcher på egen hand, Synd att han inte varit med fram tills nu, men vi är ändå nöjda att han kom tillbaka och att han kan hjälpa den Italienska landslaget.”

Antonio Nocerino:

”Vi kommer att försöka ända in i slutet. Nu tänker vi på de matcher som kommer och det är viktigast. Detta har varit ett år med många skador, ett oturs år. När vi är kompleta så tror jag inte det finns nån som kan slå oss!
Cassano är en mästare och vi är nöjda att han är tillbaka.”

Adriano Galliani:

”Cassano är värkligen stor. Det är så synd att vi inte kunnat njuta av hans prestationer under hela denna säsong..”

Sedan när den gode Galliani är på väg ut från arenan får han en fråga om Guardiola. Då svarar han och skrattar:

”Jag har redan pratat med Guardiola…”

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen