Senaste

Samlat lite info åt er.
Efter Milan-Lecce:

Milan skriver om Nocerino och Zlatan:

Lämna det till Nocerino och Ibrahimovic. Inte första gången den här säsongen var det de två igen, denna gång mot Lecce. 2-0 för Milan och ledning över Juventus med 4p.”

Galliani:
“Om det var upp till mig hade jag fortsatt med vår fina form.”

Allegri:
“Juventus hade fin facit och skrämde men i inbördes matcherna så märkte jag att de inte kommer hålla hela vägen och att vi skulle ha en stor chans till scudetton. Samtidigt så underskattar jag inte dem. De kommer att kämpa tills slutet.”


 

Emanuelson till Voetbal International:
– Det var väldigt svårt att lämna Ajax för de var som en familj för mig. På grund av det väntade jag innan jag lämnade, trots bud från Tottenham och Roma sedan kom Milan och jag bestämde mig för att ta steget. Jag gjorde rätt som väntade, och jag skulle ge rådet till alla unga holländska spelare att mogna innan de byter klubb.


 

 

Zlatan sur på en reporter som hade frågat för mycket om “bråket” med Allegri”. Han svarade bland annat såhär: “Situationen om min påstådda konfrontation med Allegri? Många människor pratar om saker som de inte vet någonting om. De borde bara hålla tyst.”

– Che cazzo guardi, skriker Zlatan som ungefär betyder “vad fan glor du på”

Milan förklarade officiellt:
“För en stund sen så ringde Zlatan ibrahimovic upp journalisten från Sky, Vera Spadini och redde ut missförståndet.


 

Spanska “AS” kopplar ihop Pepe med Milan och PSG. Det snackas om ett pris som ligger på 25 milj. euro, något som MilanChannels chef tar med en nypa salt. “Han är för dyr helt enkelt” säger han till MilanChannel.


 

Juventus förre president, Giovanni Cobolli Gigli i en intervju med Sky Sports 24:
Avslöjar att han var nära att sälja Gianluigi Buffon till konkurrenten AC Milan för några år sedan. Vi var mycket nära att byta Buffon med Abbiati men det blev aldrig av.


 

Matri i intervjun innan matchen mot Genoa:
– Vi ligger två poäng efter Milan och racet är vidöppet – drömmen om scudetton lever vidare och vi kommer inte att släppa den drömmen förrän säsongen är över.
Undrar om han tyckte samma sak efter matchen =)

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen