3 härliga poäng på San siro

Milan-Lecce

Det var som om man sprängde en atombomb på San Siro när domaren blåste igång matchen. Milan skapade chans på chans, flera chanser på samma anfall. Redan i 7e minuten kunde Nocerino efter riktigt fint passningsspel skjuta in 1-0.

Det var fortsatt farliga anfall och vi borde ha gjort 1, 2 eller t.o.m 3 mål till. Men det blev inte så, istället så dog milan rent ut sagt. Ingenting stämde, det blev ännu värre när hemma publiken började busvissla. Det blev inte bättre, det blev bara värre, fel pass, små avgörande misstag, inte roligt alls.

Början av andra halvlek var likadant. Men sedan så hände något i mitten av andra halvlek, på bara ett ögonblick, grymt fin assist av Emanuelson via nick ner till Zlatan som Boooooom sköt in 2-0, och det kändes direkt inom mig, äntligeeeen.

Efter 2-0 kopplade vi greppet om matchen igen och skapade en hel del.
Mycket nära 3-0 av Emanuelson och Aquilani som precis hade hoppat in istället för Muntari.

+Samtidigt som våra härliga 3 poäng så tappade Juventus poäng ännu en gång efter att ha kryssat borta mot Genoa.

-Zlatan vart sur för att El Shaarawy slog en felpass. Lite senare hade Zlatan chansen att passa fram till en helt fri El Shaarawy men han vägrade. I slutet blev det tvärtom, El Shaarawy hade chansen att passa fram till en fri Zlatan, men han vägrade. Sånt får inte finnas i Milan.