Nu eller aldrig! Del 2

För er som inte har läst del 1 gör det här!

I del 1 tog jag med två listor, en lista på alla stormatcher som vi har misslyckats i och en lista på de kommande matcherna…
Lista nr 1, misslyckade stormatcher:
AC Milan 2 – 2 Lazio
SSC Napoli 3 – 1 AC Milan
AC Milan 1 – 1 Udinese
Juventus 2 – 0 AC Milan
AC Milan 0 – 1 Inter

Lista nr 2, kommande matcher:
Lazio – AC Milan [01 feb] 2-0 (som nu tyvärr hamnar i lista nummer 1)
AC Milan – SSC Napoli [05 feb]
AC Milan – Juventus [08 feb]
Udinese – AC Milan [11 feb]
AC Milan – Arsenal [15 feb]
Cesena – AC Milan [19 feb]
AC Milan – Juventus [26 feb]
Palermo – AC Milan [04 mars]
Arsenal – AC Milan [06 mars]

Låt oss glömma lista nr 1 och koncentrera oss på 2an, där vi hade/har våra 9 kommande matcher varav 5 av de är Serie A matcher. Vi misslyckades i första matchen och har alltså plockat 0 av 3p hitills. Som jag läste läsarnas kommentarer efter matchen så trodde alla att Serie A är över och att vi har nu gett upp, men så är det inte. Kommer ni ihåg Inters start av säsongen? Kommer ni ihåg hur de kom tillbaka och nästan började slåss om första platsen? Visst de lyckades inte kriga hela vägen men vi är ju inte Inter, vi är Milan.

Min lösning ser ut såhär, Allegri måste sitta ner, rensa tankarna och vakna. Prince, Merkel och Aquilani måste komma tillbaka snart. Zlatan måste sluta sura över att han inte får Beckham passningar. Ambrosini borde SJÄLV ta och hålla sig långt borta från matchtrupperna. Abate måste tillbaka till förra årets form.. Vi måste såra Juventus och få hål på deras självförtroende och form… och ännu en gång så måste Allegri skärpa sig, på riktigt..!

Jag vet att det låter svårt att få allt det här att fungera, men ska vi ta och säga att det inte har fungerat förr? .. det har funkat och det har gjort det väldigt bra, om ni frågar mig så tror jag faktiskt att det kommer börja fungera ganska snart.

Nu väntar 3p på San Siro mot Napoli… ska det bli 3 av 6 eller blir det 0/1 av 6… det mina vänner är frågan… vad tror ni?

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen