Lazio 2-0 Milan

Tungt.. riktigt tungt. Matchen påminde mig väldigt mycket mig om derbyt mot Inter, varför körde vi “all in” vid oavgjort? Det kanske låter lite fegt men 1 poäng borta mot Lazio, det är bra! Dock vill jag ge Allegri beröm att starta med El Shaarawy, men som han själv har sagt, han kanske är för ung för att bära så pass mycket ansvar? (Dock var han bättre än Robinho).

Hur kunde Ambrosini få starta?! 1 mål mot Cagliari och plötsligt är han superstjärna? Okej om han väljer att starta med Ambrosini, men Van Bommel också?! Mittfältet blir för segt.. Varför får inte Mexés starta?!..

Ifall Juve vinner sin nästa match har de 4 poängs försprång, det kommer bli riktigt tufft.
Ibra var inte bra, men kan vi verkligen skylla på honom? Jag tycker att han får för mycket ansvar och när det går dåligt så pekas han ut rejält, det får inte bli som landslaget..

Top 4 just nu: Juventus 44 Milan 43 Udinese 41 Lazio 39.

Tråkigt och initiativlöst spel resulterar i ett överlag dåligt betyg. Det var inte många som en blev knappt godkända..
Skalan ligger på 1-5 där 1=urusel, 3=Okej, 5=utmärkt

Abbiati, 2,5: Borde ha gjort mer vid första målet, förutom de 2 målen så kändes han stabil och hade han inte gjort den lilla missen hade han blivit godkänd, inte mer.

Abate, 2,5: Han löper och löper precis som vi vant oss vid, men fick han något uträttat? Han har på tok för dålig teknik, lite för stelt. Är det bara jag som tycker att han tappat lite självförtroende sen derbyt?

Nesta, 3: Jag tycker att han gjorde det okej, varken mer eller mindre. Han hade en del fina brytningar och uppoffringar men även någon/några tabbar så överlag hamnar han på en 3a.

Thiago Silva, 2: Jag hatar mig själv för att jag sätter det betyget på min favoritspelare. Men herremingud vad mycket han tappa och tabba sig i andra halvlek. Något annat i tankarna mån tro?

Mesbah, 3: Är mycket delaktig i spelet, speciellt i första halvlek. Verkar som att han har fått direktiv av Allegri att ta vara på vänsterfoten och slå inlägg efter inlägg. Dock efterlyser jag lite bättre precision till nästa match.

Ambrosini, 1,5: Om jag var färgblind och inte så insatt i Milan som jag är så skulle jag tro att han lirade för Lazio idag. Hans crossbollar var utomordentliga.. Om han hade spelat för Lazio.

Mark van Bommel, 3,5: En riktig general på mittfältet, när resten av laget sänker nivån så kliver han fram. Han hade många brytningar och var sånär att få en assist. Dock brände Ibra det.

Nocerino, 3: Han springer, springer, springer och fortsätter springa. Hans tankar är goda, dock så hade han inte marginalerna med sig idag. Han förtjänade ett bättre öde några gånger under matchen.

Robinho, 2: Han river upp försvar, han dribblar 2 spelare i en fint och han lyckas missa ett öppet mål, dock inte i den här matchen. Står egentligen inte för någonting överhuvudtaget. Lojt spel.

El Sharaawy, 3,5: Han gör precis som vi vant oss vid, dock vill inte hans medspelare göra det. Han försöker, han utmanar och han dribblar målvakten, blir nästan fälld men kämpar för livet för att hålla sig kvar på fötterna. En eloge för det. Kom ihåg, vår guldklimp är bara 19 år gammal!

Zlatan, 1,5: Det är möjligt att jag får en del skit efter det här betyget, men Ibra gjorde inte mycket rätt. Missen när han kunde passat El Shaarawy sänker hans betyg ganska mycket.

Allegri, 0,5: Var Allegri påverkad idag? Eller ville han kanske visa Berlusconi och company att vi MÅSTE värva?

/LevMilan

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen