Milan klarar sig bra utan Zlatan

En gammal artikel som jag skrev förra året, nu påminner jag om den igen…

 

Ja visst är Zlatan en bra spelare, en av de bästa MEN Milan är mer än bara en spelare. Med Zlatan i anfallet så blir offensiven ganska slö. Ett bra exempel är när han spelade i Barca, eller varför inte ta upp Milans bästa matcher denna säsong som faktiskt har varit utan Zlatan.

Okej nu ska jag inte överdriva som ni gör, jag ska erkänna att han ären bra spelare men “Milan är inget utan Zlatan” snacket har gjort mig trött!!.. Vart var Zlatan när Milan vann 17 liga titlar?, 7 CL titlar och många fler cuper??… Milan är Milan, med eller utan Zlatan!!!

Match 1: Milan-Lecce 4-0 29 augusti 2010 Mål: Pato, Thiago Silva, Pato, Inzaghi
GLÖM INTE: Borriellos “offside” Mål, Inzaghis stople… Seedorfs, Patos, Ambrosinis missade frilägen…

En video säger mer än en tusen bilder och en miljon ord!

 

Det finns fler matcher som t.ex cupmatchen mot Sampdoria som Pato avgjorde med sina 2 mål.. men orkar inte, är ni intresserade kan ni söka info..

 

Milans bästa matcher med Zlatan på plan

Match 1: Milan-Parma 4-0 12 februari 2011 Mål: Seedorf, Cassano, Robinho, Robinho

Zlatan hade en assist, Sen då??

 

Match 2: Milan-Napoli 3-0 28 februari 2011 Mål: Zlatan på straff, Prince Boateng, Alexandre Pato

Pato hade en assist och ett mål men snackade svensk media om det? NEJ! Samma sak som i matchen mot Brescia, Prince hade 1 mål 1 assist… precis som Zlatan.. men sa svensk media något om Prince?? Nää.. det va som om han inte spelade…

Milans sämsta match MED Zlatan på plan: Cesena-Milan 2-0 [ZLATAN MISSAR STRAFF]

 

Iaf vad jag vill komma fram till är: Varken svensk media eller någon annan har rätt att påstå att Milan inte är något utan Zlatan, jag är ingen Zlatan hatare han gör ju förfan så att min klubb vinner men vi klarar oss riktigt bra utan Ibra också. Så sluta få det att se ut som  om Milan är Ibra beroende.. Det är bara Allegri som är Zlatan beroende!

___________________________SLUT____________________________

 

Så till nutid, vi förlorade mot Inter, Napoli, Juventus, Lazio med Zlatan på plan, så ge Milan chansen att spela mot t.ex Juve utan Zlatan…

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen