Ljuset är tillbaka!

Stråle nr 1: Serie A

Det såg länge mörkt ut, men nu börjar det ljusna. Efter att Juventus kryssat mot Parma så missade de chansen att bli serieledare, nu har Juventus sin nästa match på lördag mot Catania… Alltså innan Milans borta match mot Cesena som är på Söndagen.
-Om Juventus kryssar eller förlorar mot Montellas Catania så kommer Juventus att halka efter och vara tvungna att jaga oss.
-Om Juventus vinner så tar de över serieledningen med bara 2p, alltså kan Milan plocka 3p på söndag och fast än Juventus har en match mindre spelat så blir de pressade och måste jaga!..

Pos Lag S V O F + Skill P
1 AC Milan 23 14 5 4 45 20 25 47 
2 Juventus 22 12 10 0 33 13 20 46 
Juventus v Catania 18/02/2012 20:45
Cesena v AC Milan 19/02/2012 15:00

Hur det än går så är EN sak säker! Vi måste ta 3p mot Juventus!

___________________________________________________________________________________________

Stråle nr2: CL

Sen så har vi CL, där vi gjort 4 mål på Arsenal i rond 1… Vi är i klara och Arsenal är utslaget om vi ska lyssna på Wenger, Zlatan däremot säger att: “Nej nej, inget är klart, 90 minuter återstår och vi har en svår borta match, allt kan hända i CL”. Jag lyssnar nog på Zlatan i detta fallet, Liverpool vändningen gör fortfarande ont :(. Men i alla fall så gick ju det bättre än vad många trodde. Nu har vi också 11-11-11 mot Arsenal.. Vinster, oavgjorda och förluster!

___________________________________________________________________________________________

Stråle nr3: Skadade återvänder!

Nu har Pato, Flamini, Nesta, Yepes och Kevin Prince Boateng återvänt, Prince som kom tillbaka i matchen mot Arsenal och MÄSTERLIGT sköt in 1-0. Någon som jag kommer sakna är nog Merkel. Seedorf byttes ut ganska tidigt i matchen mot Arsenal, än så länge så finns inte uppgifter om hur allvarlig det är.

___________________________________________________________________________________________

En sak att tillägga är att vi måste vända mot Juventus och slå ut de ut Italienska cupen :)… Forza Milan!!

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen