Berättelsen om mig och Boaa!

Det var strax innan VM-2010 som allt började.
Jag hade sett på Youtube att han spelar med stil, att killen har talang och att han borde spela i en större klubb. Sedan gick nyheten om hans uppväxt och hans val att spela för Ghana istället för Tyskland. Han valde att “hämnas” och gå efter hjärtat och det gjorde mig intresserad av att följa honom under VM. Han spelade grymt bra. Han var snabb, teknisk, stark och det bästa var att han kämpade i 90 minuter framåt och bakåt, helt galet! …och det första jag tänkte, “Tänk om han spelade i Milan”, bara en galen reflex ide sen så var det inte så mycket mer med det.
Efter VM så längtade jag så mycket till Serie A starten att jag läste varenda artikel och inlägg som hade med Milan att göra. Då hade fanns ju inte MilanSverige, så det var mycket att söka runt. Måndagen den 9e augusti laddade Miilanbloggen (som tillhörde Pegah, vår nuvarande skribent) en artikel (Läs här) som gjorde mig först chockad sedan gav mig stora förhoppningar. Den 16e augusti blev Prince officielt Milanista, eller han köptes av Genoa och lånades ut till Milan men ändå, jag tänkte “shit av alla spelare, varför just han?, hur och varför hade jag en känsla om att se honom i milan… och så blev det så”. HELT SJUKT…


Allegri är en *diot ibland?

Prince fick en defensiv roll av Allegri och det gillade jag inte, visst Prince är en kämpe och stoppar upp många anfall men han ska fortfarande spela offensivt, precis bakom anfallarna. Han kommer springa hem och jobba ändå.. Från början gick det trögt, alla kompisar gnällde på mig som om det vore jag som värvat honom till Milan :), folk undrade varför just han osv. Prince hade chansen ett par gånger i serie starten och i CL.. men bollen ville bara inte gå in!

 

Första målet för milan, Ännu en SJUK grej..!
Match kl 20.45 den 4 december 2010 mot Brescia.
Kl.20.45 kom Milan spelarna in på plan och så var Prince med och jag blev överlycklig att han skulle starta, samtidigt som Pegah smsade “BOATENG!!” haha… efter någon sekund visade de milans formation på skärmen, som visade att han skulle spela tätt bakom Zlatan och Robinho, JAG BLEV ÖVERLYCKLIG OCH TÄNKTE “ÄNTLIGEN”!!!, samtidigt som jag kände på mig att han skulle göra sitt första mål idag så svarade jag pegah och berättade det, som ni själva kan se… och kl 20.48, gissa vad som händer?? .. jo HAN GÖR MÅL!!!! :S

Sedan dess så har kärleken bara ökat för killen, precis som kärleken för Milan som bara blir större och större för varje dag!

______________________________________________________________________________________________

Så till nutid… Vilken spelare, vilka mål han gör! det är helt sjukt! Vem såg inte vändningen mot Lecce, bomben mot Plzen, konstmålet mot Barca och den otroligt fina målet nu mot Arsenal? Ännu bättre ät att han är så viktig för Milan och att Milan är viktiga för honom. Han har vid flera tillfällen visat sin kärlek, t.ex när han tatuerade in 18e ligatiteln på högra armen!

______________________________________________________________________________________________

Boatengs senaste intervju om sin tid i England..

“Tottenham gav mig aldrig chansen”

Det var många som höjde på ögonbrynen när AC Milan för ett och ett halvt år sedan valde att värva ghananen Kevin-Prince Boateng från Portsmouth. Mittfältaren kom från ett par trassliga år i England och Tottenham, men har nu hittat helt rätt i Italien.

– Tottenham gav mig aldrig chansen och jag fokuserade inte på att jobba. Men de problemen jag hade hjälpte mig att bli en bättre spelare och person, säger Boateng till The Sun.

– Jag hängde med huvudet eftersom jag inte fick spela och jag gick ut sent på nattklubbar och allt sådant skit. Det var som en film. Jag tittade mig själv i spegeln och frågade “Vad är det jag vill? Vill jag gå ut varje kväll med vänner, vad är viktigast?” Jag svarade att jag ville bli en storspelare.

Boateng såg många unga spelare som tappade bort sina talanger.

– Jag såg många som slarvade bort sina talanger och det kunde ha varit jag. En av mina vänner var den största talangen i Hertha Berlin. Men en dag när jag beställde pizza var det han som levererade den. Jag ville inte se mig själv hamna där. Sådana saker händer när du tar ut segrar i förskott. Jag hade samma tankar.

– Det är normalt när du är ung men du måste förstå hur du ska handskas med det.

 

Kommentarer är stängda.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen