Genoa 0-2 Milan

Det var lite trögt idag, men det blev tre härliga poäng och en tillfällig serieledning.

Första halvlek höll vi i bollen mycket men skapade inte så mycket, Genoa anföll direkt när de fick bollen och skapade några chanser. Efter ca en kvart bröt domaren matchen i några minuter, det hade hänt något på läktaren, tårgas har jag hört. I den 54;e minuten sparkade den förre Milanspelaren Khaladze ner Zlatan, straff och Khaladze fick sitt andra gula kort. Säker straff och 1-0. Sedan fick Robinho öppet mål, men missade – igen. Det var otroligt likt missen mot Barça. Lite senare dribblade Boateng sig fram på vänsterkanten och spelade fram Nocerino till öppet mål, han gjorde mål, 2-0.

Positivt;

Boateng; Spelade med mycket självförtroende, hade mycket boll, dribblade och stod för bra passningar och avslut. Dessutom en assist.

Zlatans mål; Hans målform håller i sig, detta var hans åttonde mål och han ligger 3;a i skytteligan. Känns som han gör mål i varje match.

Nocerino; Löpte mycket som vanligt, väldigt offensivt idag. Han känns mer och mer som en offensiv mittfältare. Dessutom ett mål.

Defensiven; Även om Yepes gjorde några misstag känns det väldigt stabilt. Återigen håller vi nollan, mycket starkt.

HIGHLIGHTS <–

Negativt

Ineffektiviteten; Kunde gjort några mål i första halvlek, men det blev ju i alla fall mål till slut.