Milan 4-0 Chievo

Härlig 4-0 seger.

Grym första halvlek där alla mål kom, andra halvlek spelade Milan av matchen.

1-0 gjorde dagens kapten Thiago Silva! Boateng kom från högerkanten och passade Silva lite utanför straffområdet, och Thiago Silva placerade in bollen säkert.

2-0 gjorde Zlatan Ibrahimovic, mycket kyligt. Zlatan tog emot bollen och två Chievo spelare bara stod och tittade på honom. Sedan lade han in bollen mycket vacker, 100:e målet i Serie A.

3-0 gjorde Pato efter en retur på Aquilanis skott. Nocerinos hörna studsade till Aquilani som skjöt, skottet blockerades och Pato kunde lätt skjuta in bollen i mål.

4-0 gjorde Zlatan på straff. Pato gick enkelt förbi en Chievo back och blev nerdragen. Zlatan skjöt straffen i högra krysset, mycket säkrt.

Positivt;

Första halvleken; Dominerade ALLT. Chievo hade två chanser, och knappt något bollinehav.

Pressen; De offensiva spelarna pressade mycket i första halvlek (också Zlatan). Mycket härligt att se.

Thiago Silva; Målskytt, kapten och en stabil match som vanligt. Extra kul att han fick vara kapten, stort.

Zlatan Ibrahimovic; Gjorde både 100 och 101:a målet idag. Var också allmänt pigg.

El Shaarawy fick speltid; Kul att El Shaarawy fick lite speltid idag, hoppas det fortsätter.

Negativt;

Andra halvlek; Om jag ska hitta något negativt så är det andra halvleken. Kunde säkert göra lite mer mål, men som sagt grym match idag.