Lecce 3-4 Milan

Hjälten, Kevin Prince Boateng.

I första halvlek stämde inget, det skapades inga anfall, försvaret stämde inte och Lecce gjorde dessutom 3-0. Men det skulle dock ändras, i andra halvlek gjorde Allegri två byten, Ambrosini ut och Aquilani kom in. I det andra bytet gick Robinho ut och Kevin Prince Boateng kom in. Han hade ett farligt skott direkt och efter 4 minuter sköt han snyggt in 1-3. I den 55:e minuten gjorde han ytterligare ett snyggt mål som betydde 2-3. Sedan dröjde det åtta minuter innan han gjorde ett äkta hat-trick, 3-3. Sedan lugnade matchen ner sig tills 83:e minuten då Mario Yepes nickade in Cassanos inlägg och Milan vände matchen till 3-4.