Ac Prince Milan vänder 3-0 till 3-4

Lecce-Milan hade inte hunnit starta när Lecce tog ledningen. 1-0 målet gjordes av Giacomazzi som skarvat in en frispark efter 4 minuter. Lecce fortsatte trycka framåt och var farliga vid varje anfall medan Milan var förvirrade och gjorde mer fel än rätt, allt gick emot. Allt gick verkligen emot oss även dom besluten, den värsta i 29e när en Lecce spelare lyckades otroligt fult filma till sig en straff.

Den gjorde ont. Straffen gjorde otroligt ont, inte för att vi redan låg under, spelade dåligt och det var en fel dömt straff utan för att Oddo, Milans Oddo firade så som han gjorde efter att han satt straffen och gjort 2-0.

Matchen fortsatte, Milan hade kommit in i matchen och var en aning bättre än första 10-15 minuterna men inte alls tillräckligt bra. När flera misstag på bara några sekunder gjordes utanför eget straffområde hamnade bollen hos Grossmuller som enkelt petade in 3-0 förbi Abbiati i 37e.

Efter 45 spelade minuter stod det 3-0. Jag var helt chockad, det kändes som en dröm, ett skämt. Samtidigt som chocken fanns där så fanns det en liten del av mig som levde här nere på jorden och var otroligt förbannad på insatsen. Jag hatade situationen och dagen hade startat på sämsta möjliga sätt för mig. Jag var så arg på den startelva som Allegri hade tagit ut.

Osannolik vändning
15 minuter senare var det dags för nästa 45. Fast än det känndes omöjligt så fanns det hopp när Allegri gjorde sina 2 byten, Ambrosini ut Aquiliani in, Robinho ut Prince Boateng in. Två byten som visade sig vara HELT RÄTTA. För bara några minuter in i andra halvlek hade Prince två mycket farliga skott tätt utanför och Milan kändes mycket farliga. Prince fortsatte att vara energifull och farlig och på bara 14 minuter lyckades Prince göra 3 mål. Ja jag skämtar inte, han gjorde faktiskt 3 mål och det stod ganska kort in i andra halvlek 3-3 på resultat tavlan. Milan hade tagit över andra halvlek fullständigt och man skapade en hel del framåt.

För mig räckte 3-3, jag var chockad fast nu på ett positivt sätt och helt plötsligt så gillade jag Allegri igen :). Men det räckte inte för Milan, inte för de Italienska mästarna inte för Mario Yepes, killen som alltid är farlig med huvudet, efter en fin halv volley inlägg av Cassano lyckades Yepes nicka in 3-4.

Milan åkte hem till Milano med 3p i bagaget. Forza Milan!!

För er som tror att det här är en saga får njuta av videon nedan :). och så ber jag om ursäkt för eventuella fel, skriver med mobilen.// Prince23