tisdag 23 oktober 2018
MILAN CLUB SVEZIA
AK Design

Milan Club Svezia

Milan club svezia

Milan Club Svezia – [Ladda ner vår stadgar]

Milan Club Svezia är Sveriges officiella supporterklubb för alla Milanisti. Vi är registrerade som förening både i Sverige och hos AC Milan.

Som officiell medlem blir du en del av en gemenskap över hela Sverige där alla har samma passion och intresse – AC Milan. Du får ett officiellt medlemskort och varje år skickar AIMC (Associazione Italiana Milan Clubs) ut ett nytt medlemspaket till alla medlemmar. Medlemskortet ger dig rabatter hos Mondo Milans museum och butiker i Milano, samt möjlighet att närvara vid event som anordnas av Mondo Milan.

Varje säsong ordnar vi i styrelsen matchträffar, matchresor och andra evenemang där alla medlemmar är välkomna att deltaga. Du som medlem kommer att hålla till i en grupp där du får tycka till, chatta, diskutera och på allvar få vara med och förändra och utveckla föreningen. Var med oss i detta stora projekt, tillsammans tar vi det till nya höjder.

Medlemskort: Du som medlem får ett officiellt medlemskort.
Övrigt: Företagen som MilanSverige samarbetar med kommer att ge dig erbjudanden och rabatter när du handlar hos dem.

Pris:
Under 18år: 100/ år
18+: 200/ år
Funktionshindrade: Ingen startavgift, gratis medlemskap!

Pengarna används, förutom till medlemsavgiften hos AIMC, till att hålla liv i vår hemsida, förening och andra projekt.

 

Ansökan om medlemskap är just nu stängt. Vi kommer att meddela er via hemsidan och sociala medier när det är tillgängligt igen.

 

Leave a Reply

AdBlock detekterad!

Var god klicka på din AdBlocker och klicka på undanta denna domän, för att vår webbsidas olika funktioner ska fungera korrekt.