Redaktionens spelarbetyg Fiorentina – Milan.

Här kommer betygen ifrån gårdagens förlust mot Fiorentina.

Maignan 6.5 – Håller länge liv i matchen med ett par svettiga räddningar, inte mycket att göra åt straffen då den är bra slagen. Redaktionens MOTM.

Kalulu 5.5 – Håller inte samma nivå som i dom senaste matcherna, gör en okej match.

Thiaw 5 – Gör för första gången misstag i Milan tröjan, inte sin bästa match.

Tomori 4.5 – Agerar klumpigt vid situationen som leder till straffen och går även bort sig lite väl enkelt ett par gånger.

Messias 5 – Väldigt slätstruken insats, bidrar inte nämnvärt offensivt och sticker inte heller ut defensivt.

Bennacer 6 – Är tillbaka från skada och gör det bra, kommer bli viktig mot tottenham i veckan.

Tonali 5.5 – Känns inte lika aggresiv och alert som vanligt men lägger ner ett viktigt jobb och gör det okej.

Hernandez 6 – Hotar i djupled ett par gånger och ställer till det för fiorentinas försvar, gör ett mycket fint mål i matchens sista minut.

De Ketelaere 4.5 – Blixtrar till ibland, men det vill sig inte hela vägen för belgaren. Måste få in första målet för att det ska släppa.

Rebic 5 – Rebic startar i Leaos frånvaro och ger inte alls milan samma alternativ på vänsterkanten, har ett par bra aktioner men leder tyvärr ingenstans.

Giroud 5 – Kändes även han sliten och hade behövt vila, men tyvärr så är inte ibra i tillräckligt bra form för att starta.

Inhoppare och tränare .

Ibrahimovic 5.5 – Erbjuder direkt ett annat spelalternativ, vinner duellerna mot den annars starka igor i försvaret. Har ett avslut på mål som han kanske borde gjort något bättre med.

Bakayoko 4.5 – Det märks verkligen att fransmannen inte är i matchform, kommer sent och klumpigt in i duellerna och inget tempo i sitt spel.

Origi 4 – Sticker inte ut alls på dom 25 minuterna han spelar.

Saelemaekers 5.5 – Piggt inhopp, borde kanske ha startat matchen då han såg betydligt bättre ut än messias. Gör assisten till Theos sena reduceringsmål.

Adli – Spelade för lite för att bedömmas.

Pioli 5 – Med champions league returen i London på onsdag så hade han kanske behövt vila ett par viktiga spelare, samtidigt är kampen om champions league platserna i ligaspelet väldigt jämn, så han kan antingen chansa och rotera många spelare, eller försöka stänga matchen tidigt för att vila dom viktigaste i slutet. Här gick det inte alls som han tänkt sig tyvärr.



This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen