OFFICIELLT: Calabria förlänger med Milan

De senaste dagarna har flera rapporter uppgett att en förlängning av Davide Calabrias kontrakt skulle vara klar. Nu bekräftar Milan, på sin officiella hemsida, att man har kommit överens med 24-åringen om ett nytt kontrakt.

Davide Calabria har spelat i AC Milan sedan han var tio år gammal, och gjorde sin A-lagsdebut den 30 maj 2015, när Milan vann borta mot Atalanta med 3-1. Totalt har den 24-årige högerbacken spelat 151 A-lagsmatcher för Milans herrlag, och har noterats för fem mål och nio assist på de matcherna.

Förra säsongen var Calabria given på högerbackspositionen, då han spelade samtliga ligamatcher som han var tillgänglig i. Totalt 32 ligamatcher blev det, varav 30 starter, och noterades för två mål och två assist.

På Milans officiella hemsida, bekräftar nu alltså klubben att man har förlängt kontraktet med italienaren, fram till den 30 juni 2025. Det är en förlängning på ytterligare tre år, då hans tidigare kontrakt skulle gå ut efter den kommande säsongen.

Enligt journalisten Gianluca Di Marzio kommer Calabrias lön ligga på två miljoner euro/år plus bonusar, som är dubbelt så mycket som han tjänade i sitt förra kontrakt (en miljoner euro/år).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen