Redaktionens spelarbetyg Fiorentina – Milan.

Här kommer betygen ifrån gårdagens förlust mot Fiorentina.

Maignan 6.5 – Håller länge liv i matchen med ett par svettiga räddningar, inte mycket att göra åt straffen då den är bra slagen. Redaktionens MOTM.

Kalulu 5.5 – Håller inte samma nivå som i dom senaste matcherna, gör en okej match.

Thiaw 5 – Gör för första gången misstag i Milan tröjan, inte sin bästa match.

Tomori 4.5 – Agerar klumpigt vid situationen som leder till straffen och går även bort sig lite väl enkelt ett par gånger.

Messias 5 – Väldigt slätstruken insats, bidrar inte nämnvärt offensivt och sticker inte heller ut defensivt.

Bennacer 6 – Är tillbaka från skada och gör det bra, kommer bli viktig mot tottenham i veckan.

Tonali 5.5 – Känns inte lika aggresiv och alert som vanligt men lägger ner ett viktigt jobb och gör det okej.

Hernandez 6 – Hotar i djupled ett par gånger och ställer till det för fiorentinas försvar, gör ett mycket fint mål i matchens sista minut.

De Ketelaere 4.5 – Blixtrar till ibland, men det vill sig inte hela vägen för belgaren. Måste få in första målet för att det ska släppa.

Rebic 5 – Rebic startar i Leaos frånvaro och ger inte alls milan samma alternativ på vänsterkanten, har ett par bra aktioner men leder tyvärr ingenstans.

Giroud 5 – Kändes även han sliten och hade behövt vila, men tyvärr så är inte ibra i tillräckligt bra form för att starta.

Inhoppare och tränare .

Ibrahimovic 5.5 – Erbjuder direkt ett annat spelalternativ, vinner duellerna mot den annars starka igor i försvaret. Har ett avslut på mål som han kanske borde gjort något bättre med.

Bakayoko 4.5 – Det märks verkligen att fransmannen inte är i matchform, kommer sent och klumpigt in i duellerna och inget tempo i sitt spel.

Origi 4 – Sticker inte ut alls på dom 25 minuterna han spelar.

Saelemaekers 5.5 – Piggt inhopp, borde kanske ha startat matchen då han såg betydligt bättre ut än messias. Gör assisten till Theos sena reduceringsmål.

Adli – Spelade för lite för att bedömmas.

Pioli 5 – Med champions league returen i London på onsdag så hade han kanske behövt vila ett par viktiga spelare, samtidigt är kampen om champions league platserna i ligaspelet väldigt jämn, så han kan antingen chansa och rotera många spelare, eller försöka stänga matchen tidigt för att vila dom viktigaste i slutet. Här gick det inte alls som han tänkt sig tyvärr.



This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer