Pioli: “När man är omgiven av en sån här stämning kan man inte hasa runt på planen”

Efter en minst sagt lyckad match i åttondelsfinalen i Champions League mot Contes Tottenham Hotspurs var Pioli rask med att ge supportrarna cred för sin insats i vinsten till Milan TV:

Om supportrarnas betydelse:

— Jag älskar våra supportrar, den där banderrollen som de höll upp i början i matchen var väldigt fin. De har alltid funnits där för oss, till och med under den senaste månaden när vi släppte in flera onödiga mål och förlorade flera viktiga matcher. Jag vill tacka både supportrarna och laget för den här vinsten. Vi gjorde något helt otroligt ikväll mot ett väldigt starkt lag.

Om Girouds prestation ikväll:

— Han vet vad som krävs i matcher där mycket står på spel. Vi kan aldrig ha någon som är helt stillastående; vi måste spela som vi gjorde ikväll. Vi återhämtar oss ännu, nu måste vi fortsätta med det som fungerat hittills. Vi gjorde bra ifrån oss, nu väntar bortmatchen i London.

Om returmatchen mot Tottenham:

— I mötet mot Torino var det vårat psyke som var avgörande för oss. Vi äger upp till våra misstag inom laget. Jag sade om och om igen till mina spelare att ni måste vara placerade på rätt positioner vid rätt tillfälle. När man är omgiven av en sån här stämning kan man inte hasa runt på planen. Nu riktar vi fokuset på söndagens match. Vi kommer komma förberedda inför våran nästa Champions League-match. Jag förväntade mig den här prestandan ikväll och jag kan garantera att den kommer vara densamma i nästa match.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer