E107: Därför ska Zlatan stanna

Milan har blandade resultat sen förra gången vi spelade in, laget åkte efter väldigt många matcher på sin första förlust och sen blev det snabbt två nya i CL mot Chelsea. 

Kör en annorlunda quiz denna gång, hur många rätt får ni?

Vi analyserar våra matcher, skadorna sätter så klart många käppar i hjulen men det finns positiva glimtar att lyfta ut och upp från våra matcher. Däremot finns det frågetecken om våra mittbackar är lika samspelta som i fjol när vi blev mästare. Fokus ligger på matchen mot Juve, frågan är om vi var så bra eller om vi fick se det sämsta Juve på många år. Tabellen ljuger iaf inte än så länge då laget redan ligger 10p efter Napoli. 

Med Milans framgångar blir det även ekonomiska ringar på vattnet, det är snack om nya avtal med tröjsponsor och tröjmärket. 

I nyhetssvepet vi kör mot slutet så tar vi även upp Zlatan som vi alltid gör i våra avsnitt, finns en risk att vi aldrig mer får se honom i en Milantröja. Vad innebär det för honom och för klubben. Vi vill givetvis att han ska stanna men vilken roll ska Milan skapa åt honom för att få ut det mesta av alla hans vinnaregenskaper

Kommer bli nytt LIVE snack på Twitter https://twitter.com/pc_rossoneri Håll utkik.

Avslutningsvis hit and shit

Avsnittet hittar ni där ni brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen