E98: Simma med hajarna

Följer upp resan nere från Milano, otroligt trevligt att träffa massa härliga människor från vår långa land med mycket passion för Milan. Matchen i sig går vi igenom i detta avsnitt tillsammans med matchen mot Hellas Verona. 

Milan har allt i egna händer, det krävs 4 poäng på 2 matcher eftersom laget har gjort en otroligt bra säsong och målet är sen tidigare redan klart dvs nå ännu ett CL slutspel. Vi vågar inte kommentera resterande två matcher men vi nämner en del fakta kring bottenstrecket eftersom Inter möter just 2 lag som är kring detta strecket. Inget av lagen lär ställa ut skorna. Våra egna matcher som vi pratar om tog vi full pott i, fullt rättvist. Kanske t.o.m förväntade mål tycker det men sett till stora chanser och vi som såg matcherna från start till mål kan säga att det var rätt och rättvist. 

Det är ny rykten kring försäljning av klubben, minst en ny spekulant finns på spelbordet men det finns en viss oro kring denna spekulant. Dessutom har en gammal ägare fått luft igen och verkar tro våra nuvarande ägare som ge tillbaka pengar. Simmar bland hajar är inget någon rekommenderar. 

Hit and shit, denna gången fick vi leta långt ner i kakburken för att få ihop en shit.

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer