Redaktionens spelarbetyg: Milan – Atletico Madrid.

Här nedan följer redaktionens spelarbetyg


Maignan 6

Calabria 6.5 Jobbigt att spela med en man mindre i 60 minuter och vara försvarare. Calabria likt resten av backlinjen löser det med bravur ikväll.

Tomori 7.5 Att vara såhär dominant i försvaret när man är en man kort på banan är otroligt starkt. Vinner alla dueller och fortsätter imponera.

Romagnoli 6.5 Kaptenen visar att han på allvar konkurrera med Kjaer. Väl genomförd match.

Hernandez 6.5 Theo imponerar i försvarsspelet idag, vilket brukar vara hans svaga sida. Gör även en hel del bra räder offensivt.

Bennacer 7.5 Bennacer börjar kanske hitta tillbaka till toppform, äntligen. Mycket bra passningsspel och oerhört bra på att hålla i när det behövs. Redaktionens MOTM

Kessie 3.5 Drar på sig sitt andra gula kort efter 30 minuters spel. Även om domslutet känns hårt så är det hjärnsläpp att gå in så i närkamp när man är varnad.

Saelemaekers 6.5 Slitvargen Alexis gör ingen besviken idag. Får mestadels ägna sig åt försvarsspel och hjälpa Calabria och gör det bra.

Diaz 7.5 Den absolut bästa offensiva spelaren på plan idag, fin framspelning till Leao vid målet och skapar mycket.

Leao 7 Ännu en spelare som fortsätter visa samma fina form. Gör Milans enda mål för kvällen och hotar ständigt på sin kant.

Rebic 6.5 Borde kanske ha gjort mål på sitt friläge men det är en jätteräddning från Oblak, hotar mycket i djupled.



Avbytare och tränare

Tonali 7.5 Kliver in för Rebic och ersätter utvisade Kessie. Gör allt Kessie inte gjorde, vinner väldigt mycket boll och krigar över hela planen.

Giroud 5.5 Kommer in i ett svårt skede av matchen, en man mindre och ledning. Suger åt sig dom bollar han kan och är duktig på att hålla i bollen så resten av laget hinner upp.

Ballo-Toure 5.5 Kommer in och hjälper Theo på vänsterkanten. Får ägna sig åt försvarsspel.

Florenzi 6 Bra spelare att ha i truppen, visar här att han både kan spela ytterback och yttermittfältare.

Kalulu 5 Gör det bra i början efter att ha kommit in, är tyvärr han som orsakar straffen som leder fram till 1-2. Svårt att se om det ska vara straff eller inte, men straff döms så han får ses som syndabock för det.

Pioli 6.5 Milan äter upp Atletico första 30 och det ska han ha credd för. Borde såhär i efterhand ha startat med Tonali. I övrigt gör han vad han kan för att hålla fast vid 1-0

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer