Tomori: “Jag är redo för den nya säsongen”

Igår mötte Valencia – Milan som slutade 0-0 och matchen avslutades med straffar. En positiv Tomori fick efter matchen besvara ett par frågor från Milan TV.

– Det är synd att vi inte lyckades vinna straffläggningen men tanken bakom försäsongen är att komma i form. Vi mötte ett starkt lag och det kändes bra att se fansen på arenan igen. Vi mår bra och vi har inga skador, det är något väldigt positivt. Nästa lördag väntas matchen mot Real Madrid och det kommer vara en tuff match men också en ny möjlighet till att hitta rytmen i spelet.

– Jag mår bra och är i form, jag är redo för den nya säsongen. Jag är energifylld med att börja spela redan från start i ligan. Alla är glada och mår bra och jag hoppas att det fortsätter såhär.

– Det integrera sig fort och anpassar sig bra och vi har en del franska spelare vilket gör det lite enklare i kommunikationen. Vi hjälps alla åt med översättningen men vi lär oss samtidigt italienska. Maignan pratade italienska redan i omklädningsrummet om hur han ville att det skulle positionera sig. Det höjer moralen i gruppen och jag är helt säker på att det kommer gynna oss och få oss mer enade.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen