Redaktionens spelarbetyg: Real Madrid – Milan

Milan ställs mot Real Madrid i kvällens träningsmatch. Giroud startade sin första match. En ganska seg tillställning som slutade 0-0 efter att Maignan räddat en straff.

Maignan MOTM 7.5 Ett par fina räddningar i första halvlek från skott utav Bale och Alaba. Räddade även en straff från Bale. En riktigt bra match av vår nye målvakt!

Calabria 5 Hade svårt att hänga med Rodrygo i första halvlek och orsakade straffen som tillslut Maignan räddade. Byts ut mot Kalulu i den 75e minuten.

Romagnoli 6.5 Stabil insats ihop med Tomori ikväll. Byts ut emot Kjaer i 61e minuten.

Tomori 7 Precis som mittbackskollegan gör han en stabil match. Spelar hela matchen och bryter många utav Reals anfall.

Hernandez 6 Bra i defensiven och försöker sig på ett par räder uppåt, som tyvärr inte riktigt blir något konkret. Byts ut mot Toure i den 81e minuten.

Krunic 4.5: Otroligt osynlig i första halvlek. Andra halvlek ser man honom betydligt mycket mer, tyvärr inte till hans fördel. Att han inte byttes ut i denna matchen är ett under!

Tonali 5.5 Svårbedömd match av den gode Tonali. Han försvarar sig dåligt när Bale bryter igenom och Calabria orsakar en straff. Spelar upp sig något i andra, men man önskar verkligen mer ifrån honom.

Saelemaekers 5: Har problem med passningsspelet, men som vanligt alltid med i hemåt jobbet. Byts ut mot Castillejo i 81e minuten.

Diaz 5: Kämpar på och rör sig över stora ytor. Tyvärr tar han ett par för många tillslag och väger för lätt i närkamper, som han inte ens får med sig en frispark ifrån. byts ut mot Maldini i den 81e minuten.

Leao 5: Hans skärpa i sista passningen/skottet håller för låg nivå ikväll. Bytes rättmätigt ut mot Rebic i den 45e minuten.

Giroud 6: Gör en bra första halvlek, där han är en bra referenspunkt. Får nästan inga riktiga bollar att jobba med i straffområdet.

Avbytare och tränare:

Rebic 4.5: Kom in i halvlek mot Leao och gjorde en liknande insats. Märks att han behöver matchtempo!

Kjaer 6.5: Kommer in med självförtroende och slår ett par härliga crossbollar, i vanlig ordning.

Kalulu Spelar för kort tid för att betygsättas.

Maldini Spelar för kort tid för att betygsättas.