OFFICIELLT: Adli klar för Milan

För bara några minuter sedan blev Junior Messias presenterad av Milan som en ny värvning från Crotone. Nu presenterar klubben sitt sista nyförvärv för sommarfönstret, Yacine Adli från Bordeaux.

Yacine Adli spelade under ungdomsåren i Paris Saint-Germain, men fick aldrig riktigt chansen i ett stjärnspäckat A-lag. Istället värvade en annan fransk klubb honom vintern 2019, nämligen Bordeaux. Där har han spelat totalt 72 matcher, varav 65 i Ligue 1. På de matcherna har han lyckats göra fem mål och åtta assist från sin centrala mittfältsposition.

Milan meddelar att det är en permanent övergång, och att 21-åringen har skrivit på ett kontrakt fram till den 30 juni 2026. Man skriver också att Adli kommer att stanna i Bordeaux under den nuvarande säsongen, för att istället ansluta till Milan sommaren 2022.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen