Milan letar Calhanoglus ersättare

Efter att den turkiske landslagsmittfältaren valt att lämna Milan för Inter på fri transfer så behövs ersättare, det kan Milan hitta i Serie A.

Enligt Football Italia letas det ersättare i Atalanta och Sampdoria. Josip Ilicic och Mikkel Damsgaard är två alternativ som Maldini tycker om.

Ilicic är 33 år gammal och har ett år kvar på sitt kontrakt med Atalanta. I det kontraktet finns en option på ytterligare ett år som förmodligen inte lär utnyttjas. Atalanta är enligt sajten villiga att lyssna på bud för slovenen. En värvning av Ilicic lär inte bli av det dyrare slaget.

Väljer istället Milan att titta på Mikkel Damsgaard så kan det däremot kosta. Den danske supertalangen är endast 20 år gammal och är en av de som imponerat mest i sommarens EM i ett Danmark som på Lördag spelar kvartsfinal mot Tjeckien, en match han lär starta.

Sampdoria köpte dansken för 6,25 miljoner euro förra sommaren och har fått en del speltid. Massimo Ferrero säger att om talangen ska säljas så måste summan upp på mellan 30-50 miljoner euro. Han påpekar dock att han inte har planer på att sälja honom. Damsgaard har kontrakt med Sampdoria till 2024.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen