Vem blir Milans nya nummer 10? Här är namnen…

Çalhanoğlu gjorde det ofattbara, han valde ärkerivalerna Inter över Milan. Av vad som framkommit av flera källor kommer Maldini och Massara vara riktigt noga med att hitta rätt ersättare, och det kommer vara en spelare av högsta kaliber.

Till skillnad från den snabba värvningen av Maignan som ersatte Donnarumma kommer ledningen ta sin tid och beakta alla möjliga lösningar för att hitta rätt spelare som kan fylla i Çalhanoğlus plats i elvan. Tanken är att hitta en spelare som kan pussla ihop spelet i anfallet men som kan lika gärna hjälpa till i sina egna planhalva när motståndarna håller i bollen. Namnen är många, men det som de har gemensamt är att samtliga spelar för några av Europas toppklubbar och är på jakt efter en ny upplevelse.

Sky Sports egna Gianluca Di Marzio rapporterade att Milan undersöker möjligheten att ro hem Ziyech som har fått mindre speltid i Chelseas elva med Tuchels ankomst efter att han värvades ifrån Ajax för hela 40 miljoner euro. Liksom Ziyech, befinner brasilianaren Rafinha som spenderat en säsong på lån i Inter och idag spelar för Paris Saint Germain i en liknande situation och är också ett namn som analyseras av Maldini. Vito Angele förklarar att marockanens höga lön på 7 miljoner euro kommer vara ett hinder för ledningen men att ett försök senare in i transferfönstret ska inte uteslutas. Vito menar istället att Atalantas Josip Iličić och CSKA Moskvas 23-åriga kroat Nikola Vlašić är några namn som ska följas noga.

Det tillkommer bekräftelser på förhandlingarna för Hellas Veronas Mattia Zaccagni men namnet gick upp i rök menat att han inte är den rätta förstärkelsen för anfallet förklarar Radio Rossoneros Simone Cristao. Den goda relationen mellan Real Madrid och Milan kan se att ytterligare en mittfältare kan ansluta sig till rött och svart efter Brahim Diaz som allt mer och mer närmar sig en återkomst till Milan på lån med inlösningsrätt. Antonio Vitiello och Pietro MazzaraMilanNews förklarar att Dani Ceballos ligger högt uppe på Maldini och Massaras lista då spanjoren är tillbaka i ett packat Madrid-mittfält efter att Arsenal inte valt att hålla kvar i sin nummer 8. Pietro Mazzara bekräftar intresset för Ziyech men tillägger ytterligare ett namn, RB Leipzigs Marcel Sabitzer. Österrikaren har ett kontrakt som löper ut 2022 och visar inga tecken på att han vill förlänga och stanna kvar i Red Bull-klubben efter sin femte säsong i Tyskland.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen