Di Marzio: “Milan har påbörjat kontakterna med Verona-mittfältaren”

“Jag pratade med Maldini som ringde mig. Vi snackade om laget men jag sa att jag vill fokusera på EM” sade Çalhanoğlu angående hans kontraktförnyelse. Milan väntar fortfarande på ett definitivt svar ifrån turken men Maldini har redan påbörjat kontakterna med hans eventuella ersättare.

Situationen är fortfarande stillastående mellan Milan och Hakan Çalhanoğlu. Den ryktade löneökningen till 4 miljoner euro har inte helt övertygat Milans nummer 10 som vill stanna i Europa och har tackat nej till ett monsterkontrakt ifrån den qatariska klubben Al-Duhail som är den enda utomstående klubben som har visat intresse för honom.

Nu förklarar Gianluca Di Marzio att Milanledningen letar efter en offensiv mittfältare som kan ta sig an Hakans roll och har hittat rätt profil i Verona-spelaren Mattia Zaccagni. Kontakterna är fortfarande i ett tidigt stadie med 26-åringens agent som har under den föregående säsongen gjort 5 mål och 7 assister. Vid en eventuell värvning ska vi inte utesluta att Milan inkluderar några utgående spelare i flytten som exempelvis Conti eller Caldara.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen