Milan jagar Uniteds mittfältare.

Enligt uppgifter har Milan Manchester Uniteds mittfältare, Donny van de Beek på sin önskelista. Uppgifterna kommer från Il Corriere dello Sport. En lösning på mittfältare är aktuellt då både Kessie och Bennacer kommer vara borta en längre period på grund av afrikanskamästerskapen under säsongen som kommer.

Den 24-årige centrala mittfältaren anslöt till den engelska klubben så sent som förra sommaren. Manchester klubben betala cirka 40 miljoner euro till Ajax för hans tjänster. Men van de Beek har haft svårt att anpassa sig till livet på Old Trafford och fått sparsamt med speltid. Mittfältaren sägs vara frustrerad över situationen och bristen på chanser i en viktig tid i sin utveckling. Milan skall vara medvetna om situationen men med tanke på övergångssumman som betalades för ett år sedan är det då frågan om en låneaffär.

Van de Beek representerar det nederländska landslaget men fick avstå sommarens Europamästerskap på grund av skada. 19 framträdanden i den orangea tröjan har det blivit fram till dags datum.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen