Redaktionens spelarbetyg: Torino – Milan

Donnarumma 6 Stabil som vanligt idag, bra med fötterna och dirigerar backlinjen bra med att alltid prata. Gör en viktig räddning idag på Hakans hjärnsläpp.

Theo 7.5 Gör två mål idag. Theo har hittat tillbaka till formen lagom tills när allt ska avgöras om platserna till CL. Första målet är ett otroligt fint skott och det ger viktiga 1-0 målet.

Tomori 6 Ställs inte på några prov alls egentligen. Men är felfri i allt han gör och har kommit in i Milan perfekt. Ett givet köp till sommaren. Tomori kommer bara bli bättre och bättre.

Kjaer 6 Likt kollegan Tomori så ställs självklart inte heller Kjaer på några större prov idag. Är dock klanderfri i alla lägen och bidrar till ett enormt lugn med sin rutin. En perfekt kombo i Kjaer-Tomori.

Calabria 6 Ännu en bra insats av Milan-produkten Calabria, fick ett mål korrekt bortdömt för offside idag. I övrigt så dominerar Calabria sin kant idag.

Kessie 7.5 Har ett mål och en assist idag. Assisten till DIaz mål är underbar att skåda, Kessie vinner boll väldigt högt upp genom att använda sin fysik. kör över Torino-spelaren innan han frispelar Diaz som enkelt gör mål. Dominant i övrigt också.

Bennacer 5.5 Viktig för Milan med sin blotta närvaro, finns mycket kvalitet i denna kille. Dock lite ovårdad som vanligt i sitt spel och drar på sig ett onödigt gult kort igen.

Hakan 4.5 Vill verkligen Hakan att Milan når CL? Är helt osynlig i en match som Milan vinner med 7-0. Är nära att bjuda Torino på ett mål efter en “idiot-passning” i eget straffområde. Är Hakan klar för någon annan klubb? För detta var inte okej.

Diaz 7.5 Ett mål och en assist idag för Diaz som verkligen verkar vara i en fin form. Har under de två senaste matcherna verkligen levererat när man behöver det som mest. Räcker detta för att Milan ska köpa loss honom?

Castillejo 5.5 Gör inte mycket idag, Castillejo ligger dock bakom straffen som leder till att Milan gör det viktiga 0-2 målet och det räddar Castillejos betyg från att vara sämre.

Rebic 8.5 Gör ett hattrick och vad ska man säga då? En CF ska göra mål och det gör Rebic idag. Utöver målet har Rebic även en assist till Theo’s 0-4 mål. Rebic är utan tvekan en fullvärdig ersättare till Zlatan ikväll. Redaktionens MOTM.

Avbytare & Tränare

Meite 5.5 Ersätter Bennacer i halvtid och gör det han ska. Spelar enkelt trots att Milan dominerar matchen totalt.

Krunic 7 Gör två assist och bidrar till att Milan enkelt vinner matchen ikväll. Har börjat bli en perfekt rollspelare för Pioli.

Leao 6.5 Under sitt korta inhopp hinner Leao springa ifrån Torinos backlinje så det heter duga, för att sedan väldigt osjälviskt spela fram till Rebic som får öppet mål.

Dalot 5.5 Kommer in i samma minut som Leao men syns inte lika mycket i spelet. Gör dock det han ska och inte mer än så.

Mandzukic För lite speltid för att betygsättas

Pioli 8.5 10-0 mot lagen från Turin inom några dagar. Och dessutom på bortaplan. Man har kliat sig i huvudet över Piolis vissa uttagningar i elvan, men uppenbarligen vet den gode Pioli vad han håller på med. För att förutom att vinna två raka i Turin så tog Milan sin största seger genom tiderna i Serie A ikväll när man slog Torino med 0-7.

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen