Pioli: Vill ni spela mot Rio Ave eller mot PSG.

Den italienska dagstidningen la Repubblica har genomfört en intervju med Milans tränare Stefano Pioli.

Om förlängning av hans kontrakt:

Det är inte en prioritet. Med Maldini och Massara kommer jag framförallt prata om hur vi kan förbättra laget. Jag känner mig lycklig att få arbeta i den här klubben och den här gruppen.”

Om återkomsten till Champions League:

Som en sovande Törnrosa kommer vi nu vakna upp där vi hör hemma, bland de största klubbarna. Innan matchen mot Atalanta frågade jag killarna i laget om de ville fortsätta spela mot Rio Ave eller mot PSG, City och Bayern. Det är lite märkligt att vice mästarna placeras i seedningsgrupp 4. Men vi vill växa.”

Om förstärkningar:

” Mina chefer har redan visat kreativitet. Det viktiga är att vi har byggt en bas på 10-12 spelare som Hernandez, Tomori, Kjaer, Kessié, Calabria, Cala och Ibra. Nu måste vi förbättra gruppen. Jag är ledsen för Mandzukics skador, Zlatan kommer inte kunna spela alla matcher. Champions League kan vara mindre tungt än Europa League på torsdagar. Men vi behöver en fjärde anfallare.”

Om Donnarumma:

” Han är professionell och fokuserad på plan. Sedan kan en förhandling lyckas eller inte. Vi har pratat och har tackat vararandra, det är ett uppriktigt förhållande Jag önskade honom all lycka till i EM.”

Om Kessié som ny ledare:

”Vi har mer än en, Kjaer också. Franck är referenspunkten för sina lagkamrater i när vi hamnar i svårigheter, han dansar och verkar inte bry sig, då är han ett exempel för alla.”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen