Pioli: “En perfekt dag”

Givetvis hade Pioli saker att säga efter avancemanget.

— Effekten fansen har på oss när de är som de var, de tror på oss och deras röster spelas genom oss. Det är otroligt, vi har stått upp för dem och återbetalat den skuld vi haft gentemot dem.

— Nu kan vi verkligen säga att vi förtjänade det här. Andra plats och att avsluta på det sättet som vi gjorde. Mentalitet, själ och ödmjukhet inför uppgiften.

— Ledningen har inte pressat oss en enda sekund under säsongen vilket gjort att vi kunnat fokusera enbart på den här uppgiften.

— Det är inte alltid lätt att stå bakom mig men den här ledningen och gruppen som gjort det möjligt gör mig otroligt stolt.

Om säsongen i stort.

— Vi spelade matcher var fjärde dag så det var inte så konstigt att vi hade en liten dipp ett tag.

— Vinsten mot Juventus var det vi behövde. Efter att ha förlorat mot Lazio och Sassuolo så fick vi tillbaka vårt självförtroende. Den matchen som betydde något, det var den vi vann.

— Jag kan bara tänka mig allt som skrivits om vi inte lyckats men det hade fortsatt inte ändrat min syn på hur långt det här laget har kommit.

— Jag frågade laget hur mycket det skulle betyda att komma femma istället för tvåa. Alla var eniga om att det var inget snack om saken.

— Allihopa förtjänade det här. Vi och fansen. Nu är det dags för lite ledighet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen