Hauge: Jag är redo att åka tillbaka dit och kämpa för en startposition

Jens-Petter Hauge har blivit intervjuad i samband med Norges landslagssamling av norska TV2 om denna säsongen och om hans framtid:

“Först och främst, nu ska jag att återhämta mig och förbereda mig för landslagssamlingen. Därefter tar jag förmodligen en liten semester innan jag börjar dialogen med Milan. Eftersom det är en dialog som måste tas”

Om vad han önskar:

“Jag är redo att åka tillbaka dit och kämpa för en startposition men om klubben har andra avsikter så bestämmer jag då vad jag ska göra. Först och främst vill jag vara en del av ett lag och bidra till det, inte bara på träning.”

Om valet att gå till Milan:

“Det har varit ett otroligt långt år där mycket har hänt. Det har varit mycket adrenalin och sånt. När du sedan får lite tid att tänka på hur stort steget jag faktiskt tog var är jag i slutändan oerhört nöjd med året och det val jag har gjort” 

Om vad hans flytt till Milano och Milan lärde honom:

“Det har varit en helt ny vardag för mig att träna och spela med några av de största profilerna i världen. Milan är en vansinnigt stor klubb, det är en stad som nästan lever av fotboll och fotboll betyder allt. Det har varit otroligt lärorikt. Då kan det vara lätt att komma ihåg hur saker och ting slutade i år, men jag känner att jag har visat mig på en helt ny nivå och att jag har visat att jag har något där att göra.”

Om Ibrahimovic:

“Han är en otrolig spelare. Han sätter standarder som jag inte ens trodde var möjliga. Det finns kvalitet i allt han gör och han hjälper resten av laget mycket.”

Om att vara förberedd:

“Jag är väldigt glad att jag inte bara har svävat på ett moln de senaste åren. Det låter mig veta att om jag gör saker rätt kommer uppgången att komma igen. Så länge jag är mentalt redo att ta det jobbet är jag säker på att jag tar chansen när jag får den”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen