Giroud allt närmre Milan

Milan sökande efter en backup till Zlatan verkar närma sig sitt slut. Giroud närmar sig Milan och har enligt rapporter börjat söka efter ett hus i Milano. 

Skysports rapporterar att den 34 årige fransmannen sitter med ett utgående kontrakt med Chelsea och är en av de spelare som förmodligen kommer lämna som bosman i sommar. Milan som valde att inte förlänga med Mandzukic har letat efter en backup till Zlatan och verkar nu ha hittat honom i form av Olivier Giroud. 

Enligt Calciomercato har Milan erbjudit anfallaren ett tvåårskontrakt värt runt 4 miljoner euro per säsong för hans tjänster. Giroud har dessutom börjat leta efter ett boende i Milano då det endast kvarstår detaljer innan kontraktet är klart. Maldini förväntas ha ett möte med hans representanter inom de närmsta dagarna för att slutföra värvningen.

Giroud, som precis vunnit champions league med Chelsea har spelat 31 matcher denna säsong och det har resulterat i 11 mål. Värt att notera att han endast startade 13 av av dessa matcher.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen