GDS: “Milan har påbörjat förhandlingarna”

Ikväll och kommande är ett måste för Milan om man ska fortsätta hålla drömmen om Champions League vid liv. Med ett tufft spelschema framöver börjar ikväll en lite enklare match på pappret men det hindrar inte Maldini och Massara från att vara aktiva inför sommarens transfer fönster.

Enligt Gazzetta dello Sport har Milan nu tagit det första steget för en framtida signering av argentinaren Rodrigo De Paul. Udinese sägs begära runt €40m för mittfältare och hans agent Mino Raiola är med i leken.

Milan har en vision om att inkludera Jens Petter Hauge, Pobega och Brescianini. Udinese har fått det officiella budet från Milan och väntas återkoppla inom kort.

Dock spås det om att det inte kommer att vara enkelt då Inter och Juventus gett sig in racet om argentinarens signatur. Förhoppningsvis kan Milan agera fort om man inte når en överenskommelse med Hakan Calhanoglu. Det finns inga uppdateringar kring Calhanoglu’s kontrakt och Milan kan tänka sig en framtid utan den turkiska landslagarsspelaren då han inte levt upp till förväntningar under 2021. Calhanoglu’s kontrakt sträcker sig till 30 Juni, därefter är han en fri agent.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen