Gazidis meddelande till Milans anställda.

Milans VD (CEO) Ivan Gazidis gick igår i samband med vinsten mot Atalanta ut med ett meddelande till alla anställda inom Milan. Vi har tagit del av detta genom MilanNews och nedan följer hela meddelandet.

“Kära kollega,

”Efter en spännande kväll för de som älskar Rossoneri avslutar vi en spännande säsong med extraordinär lycka genom att gå in i Champions League, med alla våra lag.

”I ett historiskt svårt ögonblick för alla i världen, inklusive alla i Milan och dess fans, är vi verkligen stolta över att ha nått denna viktiga milstolpe för klubben tillsammans.

”Vi är fortfarande i början av en ambitiös väg: att föra Milan tillbaka dit klubben förtjänar, på toppen av världsfotbollen, genom att skapa en innovativ modell, både på och utanför planen, med en gedigen och hållbar framtid, genom starka värderingar att reflektera över.

”Men trots svårigheterna på grund av pandemins effekt blir vår verklighet alltmer konkret. Vi är en klubb som har väckt starka känslor, som har visat sitt värde på planen och uttryckt en banbrytande identitet, med en unik modell på planen, med unga talanger och betydande tillväxtpotential. Vi är en klubb som har åtagit sig att uppnå ekonomisk hållbarhet och har bekräftat sig själv som ett erkänt och beundrat varumärke internationellt.

”Det här är grunden som vi har byggt och som vi kommer att stärka från och med i morgon med förnyad energi och ambition, tillsammans med det tekniska området, alla i ledningen och samarbetspartners i klubben. Vi har gått rätt väg och vi måste fortsätta vår väg tillsammans med stöd från våra underbara fans och våra prestigefyllda partners.

”Jag vet mycket väl att det fortfarande är svåra tider och för detta vill jag tacka er alla för det ni gör och demonstrerar varje dag för klubben. Låt oss fortsätta så här: tillsammans är vi den här klubbens styrka, vi är Milanos anda och energi.

“Forza Milan, alltid!”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen