E77: We are back, back again och Maldini är en tuff dörrvakt.

Äntligen är Milan tillbaka i finrummet där dom stora pengarna finns och där spelarna vill spela. Vi pratar givetvis om Champions League, eller som Stuart Baxter sade i TV. This is the f***ing CL. Milan slutade 2a i Serie A och har verkligen förtjänat sin plats i kommande CL spel i en väldigt tuff kommande lottning där Milan är i pool 4 dvs sista.

Vi går igenom vår 3 senaste finaler, efter lekstugan mot Juve blev det än värre mot deras lokalkonkurrenter i Toro som ställde ut skorna mot oss och vi kunde se regnbågens slut. Dock ville Godin och hans bakfulla polare annat och dom krigar till sig krysset mot Milan vilket innebär att Milan måste slå Atalanta borta för att ha det i egna händer. Vi går igenom matcherna men tyvärr för vår vän Gattuso blev det inget CL med Napoli och vi berättar om hans nästa adress. Mycket pga en straff som vi går igenom mellan Juve-Inter, vad tycker du om den?

Vi går kort igenom lånade spelare, vi kommer ta mer av spelare, truppbyggen etc i ett senare avsnitt i sommar men en spelare vi inte kan räkna med är Dollarumma. Förlåt, jag menar Donnarumma. Ni vet han som kysser vårt klubbmärke och bedyrar sin kärlek för klubben som gjorde honom till mångmiljonär pga en viss agent som redan varit i krig med Milan. Skulle han lämna Milan som Bosman för Juve kommer vi få se honom i samma skåp som Sol Campbell och Figo

Säsongsavslutning på hit and shit 

FORZA MILAN –  Ingen är större än klubben!!!

Podcast Rossoneri hittar ni där ni spelar upp eller direkt HÄR

Ps. Ber om ursäkt för ljudet detta avsnitt, hoppas på förståelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer