Di Marzio: “Sanningen om Lucas Vazquez till Milan…”

Maldini kommer ha i uppdrag att förstärka Milan-truppen inför en ny säsong som med störst sannolikhet kommer inkludera Champions League-spel. Högerkanten kommer kräva en förstärkning och siktet har hamnat på ta hem ytterligare en Real Madrid-spelare efter Brahim Diaz och Theo Hernandez.

Högeryttern Lucas Vazquez har ett kontrakt som löper ut i sommar. Kontraktsförhandlingarna mellan spanjoren som är född 1991 och Real Madrid står i dagsläget stilla. Hans agent utforskar idag vilka lag som är intresserade av att erbjuda honom en central roll i deras sportprojekt och han har fått flera intressenter.

Gianluca Di Marzio rapporterar att ett av de lagen som Vazquez agent har haft direktkontakt med är Milan. Parterna lyckades inte komma överens om ett kontrakt detta på grund av spanjorens höga lönekrav på 7 miljoner euro. Idag tjänar han mellan 3.5 till 4 miljoner euro i Madrid-tröjan.

Om Lucas inte lyckas kommer överens om ett nytt kontrakt med Real verkar en framtid i Tyskland trolig. Bayern München följer Vazquez kontraktsituation och är beredda på att erbjuda en större lön än vad Maldini och Massara är beredda att ge honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen