Ambrosini: “Ingen tar beslut åt mig”

Nu är det mycket cirkus kring Donnarumma. Senast i ledet är legendaren själv, Massimo Ambrosini som uttalar sig om kaoset kring målvakten till Sky Sport.

— Det är en svår situation med mycket omständigheter. Hade han velat stanna så hade han nog gjort det men han valde att inte vara kvar. Om jag själv vill stanna så stannar jag, ingen tar beslut åt mig, punkt. Nu går han istället till klubbar med mer pengar.

— Om problemet hade varit Champions League så har Milan nått sitt mål och han hade fått alla som tvivlat på honom tystade. Jag tror rent ekonomiskt inte att €2m skulle göra någon skillnad alls men jag hade inte tagit de beslut han tagit i hans ålder.

I en telefon intevjut med Radiorossonera sa han även följande:

Om kaptensbindeln:

— Jag kan inte förneka att det vara en börda och ett stort ansvar, det var inte alltid lätt att hantera, särskilt i början. Det var ett stort arv och det var omöjligt att jämföras med Paolo, speciellt vad han gjort för klubben. Sen var det skillnad på de spelare som fanns kvar när han lämnade, det var inte ett lika starkt lag som tidigare, men man gör alltid sitt yttersta. Det var en sann glädje och ära att få bära kaptensbindeln.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen