Uppgifter: Milan vill ha tillbaka Pobega och Pessina.

Maldini och Massara har blivit rejält varma i kläderna inför sommarens transferfönster. Man har nu börjat titta på att ta tillbaka både Pobega och Pessina till Milan i sommar enligt MilanNews.

Tommaso Pobega har imponerat stort i årets överraskningslag Spezia. Han har har gjort tre mål och två assist på 15 spelade matcher. Tyvärr har Pobega varit lite skadedrabbad och missat en hel del matcher. Han har utöver de goda insatserna i Spezia också spelat för Italiens U-21 landslag som nyligen spelade EM där man gick vidare från gruppen och Pobega fanns med i den truppen.

Pobega har idag kontrakt med Milan till 2025 men Spezia lånade honom med en köpoption, i samma veva bakades även en “köpa tillbaka option” av Milan om Spezia skulle vilja göra lånet till en permanent övergång.

Matteo Pessina såldes till Atalanta 2017 i samma affär som man köpte Andrea Conti. Pessina har även en sejour i Verona innan han under denna säsong vände tillbaka till Atalanta där han står noterad för 28 spelade matcher i alla tävlingar, sju av dessa är spel i Champions Leauge. Han har på dessa matcher gjort 1 mål och två assist.

Milan ryktas ha en klausul i Pessinas kontrakt som gör att klubben får 50% rabatt om man vill köpa tillbaka honom. Pessina är värderad till 20 miljoner euro enligt Transfermarkt.

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer