Salzburgs målmaskin är med i Milans transferlista

Med Zlatans kontraktförnyelse är det tydligt att Maldini och Massara vill hitta en yngre talang som kan ansluta sig till anfallet med den svenska veteranen och nu verkar det som om att rätt spelare är funnen.

Vito Angele förklarar att RB Salzburgs Patson Daka är en profil som är mycket omtyckt av Maldini och Massara. Den zambianska talangen som är född 1998 har gjort 23 mål på 19 matcher i år, varav han satte en hattrick på rekordtid i den österrikiska Bundesligan i en match mot Sturm Graz i helgen.

Daka är en profil som är mycket omtyckt i Europa och Liverpool har satt ögonen på honom. Vito menar att han låg nära en flytt till Serie A innan Napoli slutförde flytten för Osimhen, men med Milans intresse behöver inte en flytt till Italien borträknas. Rossoneris scouter har länge följt honom och priset på anfallaren ligger kring 25 till 30 miljoner euro men med hans låga lönekrav så kan en flytt till Milan bli till verklighet. Milans är seriösa med idén av att förstärka anfallet med Patson Daka.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer