Leao: “Milan förtjänar Champions Leauge”

Med anledning av Zlatans senaste röda kort så räknar man med att Leao kommer agera som ersättare i matchen mot Genoa hemma. Och Leao har idag gått ut i Sky Sports Italia och sagt i en intervju att han tar rollen oavsett vilken som ges till honom.

Det börjar närma sig slutet av säsongen i Serie A och Milan har just nu fyra poäng ner till Napoli på en femte plats. Det är otroligt viktiga matcher som återstår och man möter Genoa hemma på San Siro i omgång 31. Inför den matchen har Leao uttalat sig och säger såhär i Sky Sports Italia:

Det spelar ingen roll vilken position jag får spela på mot Genoa, om det är som ytter eller forward har mindre betydelse, det viktigaste är att hjälpa laget att göra mål, assist och alltid göra mitt yttersta när jag väl får chansen.

– Zlatan är en otroligt viktig spelare för oss både på och utanför plan, men det finns spelare i laget som kan gå in och göra skillnad.

Matchen mot Genoa är otroligt viktigt. Vi går in i slutskedet av säsongen och måste göra allt i vår makt för att försöka hjälpa laget att nå spel i nästa års Champions Leauge.

Leao avslutar intervju med att säga:

Milan är en storklubb och förtjänar att spela i Champions Leauge.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen