Flera spelare osäkra på spel inför Sassuolo

Mitt i allt snack om Superligan så ska Milan spela match i Serie A imorgon på San Siro när Sassuolo gästar. Milan har regelbundet genom säsongen haft otur med skador och sjukdomar, den oturen verkar inte vilja ta slut. För nu går Milan ut och säger att flera spelare riskerar att missa matchen imorgon pga känningar de fått under veckan. Det är Zlatan, Bennacer, Theo och Hakan som ska vara tveksamma till start.

Pioli har inför den matchen gått ut och sagt detta:

Matchen mot Sassuolo kommer vara väldigt olik än den mot Genoa, Sassuolo kommer alltid välförberedda inför matcher och vi får verkligen vara med från start.

Båda lagen gillar att spela offensiv fotboll och bygger sitt spel på en anfallsfotboll, därför kommer vi få mer ytor att jobba på imorgon, men Sassuolo kan skapa stora problem för oss.

Vi har stött på lite problem inför matchen då Zlatan, Theo, Bennacer och Hakan inte kunde medverka på senaste träningen och vi får utvärdera dom på sista träningen innan match imorgon om de kan vara med eller inte.

Romagnoli är inte heller han 100% ännu, men han kommer snart att vara det. Sen har vi Mandzukic som gjorde en bra insats senast mot Genoa men han är inte redo för 90 minuter.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen