Uppgifter: Theo Hernandez riskerar två matchers avstängning

Efter Milans bedrövliga insats mot Napoli under Söndagkvällen som ledde till en sur 0-1 förlust valde Theo Hernandez att visa sitt missnöje på sociala medier genom att publicera en bild på domare Fabrizio Pasqua och med emojis som visar ett stort missnöje med domaren.

Flera medier b la http://www.football-italie.net rapporterar att Theo riskerar en två matchers lång avstängning och ska vara under utredning. Theo tog bort storyn efter bara två minuter när han insåg vilket otroligt omoget beslut han tog. Vi får avvakta och se vad detta mynnar ut i, men Milan har inte råd med spelare som inte tänker trots att det är tufft just nu.

Att tongivande spelare som Rebic tar rött kort för snack under en period när laget behöver varje spelare tillgänglig är under all kritik, men det hände under match och när känslorna är som mest heta. Men att man efter match, där man borde hinna reflektera över vad som är rätt och fel och gå ut på sociala medier och bete sig som Theo gör är ännu värre och borde leda till någon intern tillrättavisning även om det inte blir avstängning från förbundet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen